Tisztelt Vendégünk!

Éttermünkben és a házhozszállításnál egyaránt, a készpénzes fizetési módon felül lehetőségük van bankkártyával (Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro, American express) és Szép kártyával (OTP, MKB, K&H) fizetni a pincéreknél, illetve a futárnál lévő mobilterminál segítségével.

Ezen Felül elfogadjuk az Erzsébet, Sodexo, Ticket restaurant étkezési utalványokat.

Lehetőség nyílt a jelen weboldalon történő megrendeléseket online bankkártyás fizetéssel és OTP SZÉP kártyával kiegyenlíteni. Bankkártyás fizetés esetén a “Simple Pay bankkártyás fizetés” fizetési lehetőség kiválasztásával, ami után a “megrendelés megerősítése” gombra kattintva átirányítja a vásárlót a Simple (OTP mobil Kft.) Biztonságos online fizetés oldalára, ahol a bankkártya adatok megadását követően véglegesítheti a megrendelését.

OTP SZÉP kártyás fizetés esetén a “fizetés OTP SZÉP kártyával online” lehetőséget kiválasztva és a megrendelés megerősítése gombra kattintva átirányítja az OTP biztonságos fizető oldalára, ahol a kártya adatokat megadva kiegyenlítheti a megrendelését.

( Érdemes antivírus és vagy kémprogram eltávolító szoftvert futtatni saját számítógépén, az esetlegesen azon megbújó nemkívánatos vírusok, kémprogramok ellen, amelyek begyűjthetik személyes adatait és visszaélhetnek vele!)  

Adattovábbítási nyilatkozat online bankkártyás fizetés  esetén:

„Elfogadom, hogy a La Corte Kft. (1091 Bp., Ifjúmunkás u. 6.) által a lacorte.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.