Üdvözöljük az éttermünk rendezvénytermében!

Örömmel tájékoztatjuk vendégeinket, hogy 2022-ben megnyitottuk az éttermünk rendezvénytermét, amely lehetőséget nyújt különleges alkalmak megünneplésére és események megszervezésére. Az új helyiséggel újabb dimenziót adunk étteremünk már megszokott vendégszeretetéhez és magas színvonalú kiszolgálásához.

Legyen szó születésnapi buliról, családi összejövetelről, céges rendezvényről, konferenciáról vagy bármilyen más alkalmról, tökéletes helyszínt biztosít a kiváló minőségű étel- és italkínálatunkkal együtt. Az étterem mellett elhelyezkedő elegáns rendezvényterem tágas helyet kínál a vendégek kényelmének és jó hangulatának biztosítására. Multimédia fal biztosít lehetőséget videók, fényképek, powerpoint vetítésére, valamint kedvenc zenéik minőségi lejátszására.

Csapatunk tapasztalt és lelkes tagjai gondoskodnak a rendezvény zavartalan lebonyolításáról. Segítünk az esemény részleteinek kidolgozásában, az étel- és italválasztásban, valamint a dekoráció kialakításában. Mindent megteszünk azért, hogy vendégeink emlékezetes élményekkel távozzanak rendezvényükről.

Bármilyen esemény szervezésével keresnek meg minket, garantáljuk, hogy rendezvényünk az Ön igényeihez igazodva felejthetetlen élményekkel gazdagítja Önöket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal az alábbi telefonszámon.

+3620 319 89 00 / +3630 568 27 85

Prémium hidegtálak, számos melegétel kínálat mellett
A hangulatot fokozzák a robotlámpák és más fénytechnikai eszközök
60 fős ülőhely vagy 80 férőhelyes álló fogadás
Multimédia fal a kép és hang biztosításához